Spis dig slank

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men dette er faktisk den måske mest effektive måde at opnå varigt vægttab på. Spis dig slank og mær hver eneste dag. Du behøver ikke udelukkende leve af grøntsager hver eneste dag, men det er klart at kernen i denne metode er at spise sundt og rigtigt. Men man kan altså sagtens få et par gode bøffer uden man behøver at lande i det røde felt i kalorietabellen.
Det handler altså om at lægge sin livsstil om, så selvom spis dig slank metoden lyder for god til at være sand, så er det ikke så nemt som det lyder. Det er derfor vigtigt at sætte sig grundigt ind i, hvad det egentlig omfatter at lægge sin livsstil og sine kostvaner om. Det er muligt at finde nyttig information om dette rundt om på nettet (se siden "slanke websites"), men i mange tilfælde kan det være en god idé at få professionel hjælp af en kostvejleder eller diætist, som kan hjælpe dig med at lave en plan der er tilpasset dine individuelle forhold. Nedenfor har vi desuden givet dig en række enkle huskeregler, som gør det nemmere at spise sig slank.

Spis dig slank med disse regler

Du behøver ikke udelukkende at leve af grøntsager. Du kan sagtens spise kød til, men det er altså vigtigt at det er magert kød. Kalkun indeholder kun meget lidt fedt, og kylling kan også gå an. En gang imellem kan du desuden få et par gode bøffer af magert oksekød.
Find fedtfattige alternativer til de fedende produkter som du anvender idag. Lav nogle lækre kartofler, i stedet for blot at varme nogle pomfritter i ovnen. Og hvis du absolut skal have sovs eller dressing til, så vælg fedtfattige løsninger.
Derudover må vi naturligvis ikke glemme vigtigheden af at grøntsager skal være en vigtig del af hvert eneste måltid. Dette er ikke bare sundt, men også med til at gøre måltidet endnu mere lækkert.
Endelig skal du naturligvis undgå fedende snacks. Det er nemt at lade sig friste til at spise lidt chips eller en chokoladebar som mellemmåltid, men det går ikke. Sørg i stedet for altid at have noget frugt liggende. Det er et friskt og langt sundere alternativ.

Spis dig slank med disse råd, så er du godt på vej til at opnå varigt vægttab. Start med at få inspiration til lækker slankemad på vores side med slankeopskrifter.        Slankekur
      Slankeopskrifter
        Slanke websites
        Spis dig slank
        Dine slanketips