Slankekur

Din morgenmad gavner dit stofskifte

Når du har fået en lang nats søvn har din krop brug for energi; brændstof til en god dag. Og lad sige at kaffen ikke udgør morgen-energien. Nej morgenmaden, det er vejen frem til en god dag, så ud i køkkenet.

Folk der spiser morgenmad har generelt et højere stofskifte end de folk der ikke spiser morgenmad. Så vil du tabe dig, skal du ikke springe morgenmåltidet over, for det hjælper nemlig ikke.

Det gode morgenmåltid skal både rumme proteiner og fibre, det skal give dig mæthed, der holder langt op ad dagen, og det vil tage din trang til fede ting, søde sager og andre usunde mellemmåltider. Korn er særdeles godt, har det hele og giver din fordøjelse noget at arbejde på, over flere timer, det stabiliserer. Cornflakes er kun majs, stivelse, og ikke godt nok. Men blandes de med mysli, flere korn typer og rosiner, nødder og frisk frugt, vil du få en morgenmad, der giver velvære.

I øvrigt ved vi fra forskere, at god morgenmad beskytter hjertet og holder folk friskere livet igennem. Sojamælk er et særdeles velsmagende alternativ til komælk, som mange ikke tåler.

Slank på restaurant

I Danmark har Hjerteforeningen og magasinet Helses nye guide " Spis Sundt, spis ude ", lavet aftaler med over 200 restauranter som alle har mindst en fedtfattig menu på kortet.
Guiden koster 38 kr., og den rekvireres gennem Helse forlag.

Flere tips til slankekure  

        Slankekur
      Slankeopskrifter
        Slanke websites
        Spis dig slank
        Dine slanketips